ГОЛЕМА АКЦИЈА % FLEX АЛАТИ ПО НЕВЕРОЈАТНО НИСКИ ЦЕНИ % !!!

октомври 8, 2018by nenad
FLEX_Logo.jpg

Ви ја најавуваме големата есенска акција за FLEX алатите. Професионален Германски алат со огромен попуст !!!

 

 

 

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

Име (неопходно)

Електронска пошта (неопходно)

Порака