Работно ВремеПон - Пет 07.30 - 15.30 / Саб 09.00 - 14.00Тел: (+389) 02 3175 174

Wiha го претстави новиот комплетен куфер за електричари XXL - Fortuna

November 8, 2017by nenad
abbildung-1-nicht-irgendein-neuer-werkzeugkoffer-wiha-praesentiert-den-echten-elektriker-koffer.jpg

Познатиот произведувач на професионален рачен алат Wiha, го претстави новиот куфер (втора генерација) за електричари XXL. Тестиран и одобрен од корисниците уште од 2015 година, овој концепт на куфер сега се нуди со оптимизирана содржина на алати која е прецизно одбрана за да ги задоволи сите потреби на еден професионален електричар. Благодарејќи на безбедноста, функционалноста и ергономскиот дизајн, овој Wiha куфер со вклучени 115 алатки е вистинско оружје за секојдневните обврски на електричарите.

За повеќе информации посетете го линков или обратете се кај нашите комерцијалисти.

 

Location

Where to find us
Contact

Information

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send us a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message