Диск за брусење метал КARBOSAN A 24 RS BF80

SKU: N/A

70.00 ден220.00 ден

Опис на производот

Опис на производот:

Karbosan дисковите за брусење метали се направени од Алуминиум Оксид и се употребуваат за брусење на ниско легирани и/или не-легирани челици. Брзо, ефикасно и пред се безбедно отстранување материјал односно брусење на секаков вид на структурни железа, челици, профили како и полни шипки. Долготраен диск кој многу бргу го бруси материјалот. Особено корисни при отстранување на вар при изработка на заварени челични конструкции и бродоградба.
Спецификација: А 24 RS BF80
Количина во пакување: 10 парчиња
Напомена: Цената е за 1 парче. Секоја димензија има своја цена.

Дополнителни информации

Димензија

115×6,4х22, 125х6,4х22, 180х6,4х22, 230х6,4х22

  Локација

  Каде да не најдете
  Контакт

  Информации за нашата компанија

  Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

  Тел: 02 3 175 174

  Факс: 02 3 175 511

  Работно Време

  Пон-Пет: 07:30 – 15:30

  Сабота: 09:00 – 14:00

  Facebook
  Контакт Формулар

  Пратете ни порака

   Име (неопходно)

   Електронска пошта (неопходно)

   Порака