Диск за сечење метал КARBOSAN A 36 T BF80

SKU: N/A

44.00 ден370.00 ден

Опис на производот

Опис на производот:

Karbosan  дисковите за отсек на метали се направени од Алуминиум Оксид и се употребуваат за отсек како за легирани така и за не-легирани челици. Брзо, ефикасно и пред се безбедно сечење на структурни железа, челици, плочи, цефки, профили како и полни шипки. Долготраен диск кој многу бргу го прави секот во материјалот. Најкористена опција за изработка на челични конструкции, заварувањето како и бродоградбата.
Спецификација: A 36 T BF80
Количина во пакување: 25 парчиња
Напомена: Цената е за 1 парче. Секоја димензија има своја цена.

Дополнителни информации

Димензија

115х2,5х22, 115х3,0х22, 125х2,5х22, 125х3,0х22, 180х3,0х22, 230х3,0х22, 300х3,5х32, 350х3,5х25.4, 350х3,5х32

  Локација

  Каде да не најдете
  Контакт

  Информации за нашата компанија

  Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

  Тел: 02 3 175 174

  Факс: 02 3 175 511

  Работно Време

  Пон-Пет: 07:30 – 15:30

  Сабота: 09:00 – 14:00

  Facebook
  Контакт Формулар

  Пратете ни порака

   Име (неопходно)

   Електронска пошта (неопходно)

   Порака