ФЕН за врел воздух BOSCH GHG 23-66

8.900,00 ден

Опис

 

BOSCH

Снага: 2.300 W

Работна температура: 50 – 650 °C

Струење на воздухот: 150 – 500 л/мин

Тежина без батерија: 0,7 кг

Гаранција: 3 години

Куфер.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака