Ласерско метро BOSCH GLM 40 Professional

8,500.00 ден

Опис

 

BOSCH

Диода: 635 nm, < 1 mW

Мерен опсег: 0,15 – 40,00 m

Време на мерење: < 0,5 s

Маса: 0,09 kg

Класа на ласерот: 2

Точност на мерење: ± 1,5 mm*

Напон: 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Заштита: IP54

Бојна на ласерот: Црвена

Кутија.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака