Купи!

Wiha XXL4 електричарски сет од 79 алати во куфер.

77.000,00 ден

Категорија

Опис

Основни карактеристики

Trolley for rugged terrain

Trolley for rugged terrain

Тркала за нерамен терен

Workbench and step function

Workbench and step function

Работна површина на која можете да газите

V-shaped notch with scale in the case lid

V-форма завршеток на капак со мерна скала

Elevated removal position

Амортизери за подигнат капак

Plenty of additional storage

Plenty of additional storage

Многу дополнители прегради и место за дополнителен алат

Well organised, easy to remove

Добра организација, лесно се отстрануваат алатките

No pinched fingers thanks to lid brake

Без несреќни затварања на капакот поради амортизерите

Locking device and airworthy

Locking device and airworthy

Можност за заклучување
Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака