Производи - Fortuna

Погледнете ги производите од нашата програма и брендовите кои ги застапуваме

Завртки и Навртки

Завртки и Навртки


Типли и Анкери

Типли и Анкери


Абразиви

Абразиви


Лепаци и заптивни маси

Лепаци и заптивни маси


Рачен алат

Рачен алат


Електричен алат

Електричен алат


Тркалца

Тркалца


Бургии и резен алат

Бургии и резен алат

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака