FLEX

Германски професионален алат за механичари и електричари.
Шрафцигери, Клешти, битови, чекани, имбус клучеви и др.
Бренд:

FLEX


Успехот на FLEX професионалните алати е базиран на иновации. Така било и во 1922 година кога FLEX за прв пат измислиле рачен електричен алат движен со помош на електричен мотор со кардан. Ништо не се променило во 1954, кога е за прв пат измислена првата брусилка со висока брзина па затоа денес терминот FLEX е синоним за брусење.За да ги направат брусилките уште по сигурни, ефективни и пристапни, голема енергија е посветена на нивно усовршување. Во 1997, FLEX е првиот произведувач на електрични алати кој воведе брусилка за плафони и ѕидови со долг врат наречена FLEX – Giraffe. Затоа терминот жирафа е денес општоприфатен за овој тип на машина.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака