News - Fortuna

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.
abbildung-1-nicht-irgendein-neuer-werkzeugkoffer-wiha-praesentiert-den-echten-elektriker-koffer.jpg
November 8, 2017

by fortuna

Познатиот произведувач на професионален рачен алат Wiha, го претстави новиот куфер (втора генерација) за електричари XXL. Тестиран и одобрен од корисниците уште од 2015 година, овој концепт на куфер сега се нуди со оптимизирана содржина на алати која е прецизно одбрана за да ги задоволи сите потреби на еден професионален електричар.

Location

How to find us
Contact

Info about our company

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message