Sale!

Abrasives A 36 T BF80 – METAL

110.00 ден

Денес, со две фабрики од преку 50.000 м2 и 1000 вработени, KARBOSAN е еден од најголемите производители на абразиви во светот. Успехот на оваа компанија се должи на нивните одлични одговори на сите барања на клиентите на сите континенти ширум светот. Karbosan извезува абразиви на 5 континенти и во повеќе од 50 земји.

Product Description

Karbosan е активен член на F.E.P.A. (Федерација на Европски Производители на Абразиви) како и престижен член на OSA (Организација за Безбедност на Абразивите). И двете организации се грижат за унапредување и усовршување на безбедноста и квалитетот во користењето на абразиви како и имплементација на европските и интернационалните стандарди EN и ISO.

Additional Information

Dimensions 1 × 2 × 3 cm
color

Black, Blue, Green

  Location

  How to find us
  Contact

  Info about our company

  Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

  Tel: 02 3 175 174

  Fax: 02 3 175 511

  Working Hours

  Mon-Fri: 07:30 – 15:30

  Saterday: 09:00 – 14:00

  Facebook
  Contact Form

  Send a message

   Your Name (required)

   Your Email (required)

   Your Message