Работно ВремеПон - Пет 07.30 - 15.30 / Саб 09.00 - 14.00Тел: (+389) 02 3175 174

FLEX - Fortuna

Германски професионален алат за механичари и електричари.
Шрафцигери, Клешти, битови, чекани, имбус клучеви и др.
Бренд:

FLEX


Успехот на FLEX професионалните алати е базиран на иновации. Така било и во 1922 година кога FLEX за прв пат измислиле рачен електричен алат движен со помош на електричен мотор со кардан. Ништо не се променило во 1954, кога е за прв пат измислена првата брусилка со висока брзина па затоа денес терминот FLEX е синоним за брусење.За да ги направат брусилките уште по сигурни, ефективни и пристапни, голема енергија е посветена на нивно усовршување. Во 1997, FLEX е првиот произведувач на електрични алати кој воведе брусилка за плафони и ѕидови со долг врат наречена FLEX – Giraffe. Затоа терминот жирафа е денес општоприфатен за овој тип на машина.

Location

Where to find us
Contact

Information

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send us a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message