Hand Tools - Fortuna

Германски професионален алат за механичари и електричари.
Шрафцигери, Клешти, битови, чекани, имбус клучеви и др.
Бренд:

Wiha


Wiha е еден од водечките произведувачи на рачен алат за професионална употреба во трговијата и индустријата ширум светот. Цела низа награди се доказ дека Wiha ги поставува стандардите кога се однесува до функционалност, дизајн и квалитет во областа на рачен алат. Во 2015 година, Wiha е првиот произведувач на рачен алат во светот кој добива AGR печат (сертификат за безбедност и здравје), а со тоа уште еднаш се докажува ефективноста и бенефитот на одвртувачите и клештите од Wiha. Покрај ергономските стандарди, иновативната програма вклучува и одвртувачи, момент одвртувачи, имбус клучеви, битови, чекани, клешти, мерни инструменти и др. Кај сите производи, Wiha секогаш се труди да вметне додадена вредност за корисниците кога се однесува на зголемена ефикасност и функционалност во секојдневните обврски. Формирана уште во 1939, оваа семејна фирма е денес признаен член на друштвото од TOP100 најиновативни средни компании во Германија. Претходно се закитени и со престижната награда MX Award (Manufacturing Excellence Award) како најдобро мало и средно претпријатие во 2014 година. Сега, преку 800 Wiha вработени произведуваат и продаваат повеќе од 3.500 премиум алати ширум светот.
Производи

Location

How to find us
Contact

Info about our company

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message