Работно ВремеПон - Пет 07.30 - 15.30 / Саб 09.00 - 14.00Тел: (+389) 02 3175 174

Drills and Screw Thread - Fortuna

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.
Override the digital divide with additional clickthroughs.
Бренд:

Krino


KRINO е горда на својата интернационална препознатливост како резултат на квалитетот на произведените бурги и резен алат. Компанијата е формирана во 1982 во градот Монтевекиа, северно од Милано, Италија и е дел од индустријата која е специјализирана за производство на резен алат уште од раните 1900-ти.Брзиот развој на активностите довело до изградба на нова логистичка и производствена фабрика точно во срцето на индустријата во северна Италија. Индустриската зона и помогнало на оваа компанија во развојот на комплетниот асортиман на висококвалитетни алати.
Високата специјализација која е постигната од страна на КРИНОе во сферата на обработка на тврди метали како и обработка на челици при високи брзини со стандардни производи како и со производи по нарачка. Крино е опремена со модерна лабораторијаво која се испитуваат сите производи како би можеле да го гарантираат квалитетот на произведените алати. Низа тестови на металите пред и по топлинскиот третман го гарантираат успехот на производите на КРИНО.


Производи

Location

Where to find us
Contact

Information

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send us a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message