Бургии и Резен алат - Fortuna

Квалитет комбиниран со италијански дизајн.
Сите видови бургии и резен алат од реномираниот италијански бренд Krino.
Бренд:

Krino


KRINO е горда на својата интернационална препознатливост како резултат на квалитетот на произведените бурги и резен алат. Компанијата е формирана во 1982 во градот Монтевекиа, северно од Милано, Италија и е дел од индустријата која е специјализирана за производство на резен алат уште од раните 1900-ти.Брзиот развој на активностите довело до изградба на нова логистичка и производствена фабрика точно во срцето на индустријата во северна Италија. Индустриската зона и помогнало на оваа компанија во развојот на комплетниот асортиман на висококвалитетни алати.
Високата специјализација која е постигната од страна на КРИНОе во сферата на обработка на тврди метали како и обработка на челици при високи брзини со стандардни производи како и со производи по нарачка. Крино е опремена со модерна лабораторијаво која се испитуваат сите производи како би можеле да го гарантираат квалитетот на произведените алати. Низа тестови на металите пред и по топлинскиот третман го гарантираат успехот на производите на КРИНО.Производи

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака