За нас - Fortuna

Формирана во 1992, Фортуна е една од првите фирми во Македонија која се занимава со увоз и продажба на штрафовска стока.


Кои сме и што работиме

Формирана во 1992, Фортуна е една од првите фирми во Македонија кои се занимаваат со трговија на сврзувачки елементи (штрафови). Почнувајќи од основните завртки и навртки полека но сигурно продажната програма се прошири на разни сврзувачки елементи како типли и анкери, бургии и резен алат, абразиви и брусни плочи, рачен и електричен алат, тркала, лепаци и заптивни маси, мерни инструменти и др…

Денес, Фортуна МК е една од водечките компании во оваа област со повеќе од 10 вработени и развиена мрежа на дистрибутери низ целата држава. Ги опслужуваме индустријата и градежништвото со разни производи а брендовите кои ексклузивно ги застапуваме се исклучиво од Европа со докажан квалитет на интернационално ниво и најдобар сооднос цена – квалитет на производите.Брендови

Сврзувачки eлементи – Norm Civata, Cetin Civata, Turkey
Типли, aнкери, системи за инсталaции – Fischer, Germany
Абразиви и Брусни Материјали – Karbosan, Turkey
Бургии и Резен Алат – Krino, Italy

Професионален Рачен Алат – Wiha, Germany
Професионален Електричен Алат – Bosch, Germany
Тркала – BS Rollen, Germany
Лепаци и Заптивни Маси – Loctite, Germany

FISCHER
NORM
KARBOSAN
LOCTITE
BS ROLLEN
BOSCH
WIHA
KRINO
Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака