Контакт - Fortuna


Контакт Информации


Лазар Поптрајков бб 1000 Скопје Македонија

Тел: (+389) 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00


Контакт Форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.
  Локација

  Каде да не најдете
  Контакт

  Информации за нашата компанија

  Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

  Тел: 02 3 175 174

  Факс: 02 3 175 511

  Работно Време

  Пон-Пет: 07:30 – 15:30

  Сабота: 09:00 – 14:00

  Facebook
  Контакт Формулар

  Пратете ни порака

   Име (неопходно)

   Електронска пошта (неопходно)

   Порака