BOSCH - Fortuna

Германски професионален алат за механичари и електричари.
Шрафцигери, Клешти, битови, чекани, имбус клучеви и др.
Бренд:

BOSCH


BOSCH POWER TOOLS одделението од групацијата BOSCH е светски лидер во областа на електричен
алат и прибор за електричен алат. Во 2012 година оваа дивизија оствари финансиски промет од 4
милијарди евра со што 90% од прометот е направен надвор од Германија т.е. ширум светот.Со брендовите како што се BOSCH, SKILL и DREMEL, ова одделение развива блискост до купците и
технички напредок. Важни фактори за успехот се снага и брзина на иновациите во компанијата. Секоја
година Bosch Power Tools воведува на пазарот повеќе од 100 новитети. Резултат на тоа е повеќе од
40% од прометот е направен со производите кои се на пазарот помалку од две години.
Овие алати можат да се најдат во светот на повеќе од 37.000 локации вклучувајки ја Фортуна МК
како еден од дистрибутерите на Bosch во Македонија.Како официјални дистрибутери на BOSCH, можеме да Ве снабдиме со професионалниот син
програм од бош, аматерскиот зелен како и прибор за сите видови алати. Во каталогот може да се најдат
најразлични групи на производи како бушилици, брусилки, чекани, акумулаторски одвртувачи, цир-
кулари, убодни пили, косилки, тримери, пили и друго.Како најнова програма во одделот мораме да ја издвоиме мерната техника со која BOSCH за кусо
време стана лидер во светот. Ласерски метра, либели и детектори се само дел од програмата.
Почнувајќи од градежната, метало-преработувачката па се до дрвната индустрија можеме да
понудиме професионални алати со 3 години гаранција и секогаш достапни резервни делови.
Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака