Тркалца - Fortuna

Од најмалите па се до најголемите “heavy-duty” тркала од Германија. Повеќе од 12.000 производи на ваше располагање.
Бренд:

BS ROLLEN


BS ROLLEN, компанија лоцирана во Remscheid, Германија, град (Remscheid – Solingen – Wuppertal) кој е познат по метало-преработувачката индустрија. Чекани и преси кои го формираат и обликуваат металот уште од средниот век. Подржани од оваа традиција, BS ROLLEN гледа на својата иднина самоуверено.
Тркала кои се синоним за стабилност. Дизајнирани со желба за подобар производ, тестамент на одличниот know-how кои ја рефлектираат креативноста и ефикасноста. Тркалцата од BS ROLLEN креираат мостови, секаде во светот.


Целото насобрано искуство и знаење во текот на годините, овозможува BS ROLLEN денес да можат да понудат преку 12.000 производи, од најмало тркало па се до најголемите “heavy-duty” тркала со носивост и до 11 тони, преку нивниот модернизиран магацин од 3.000 м2.
Производите на BS ROLLEN го докажуваат својот квалитет секојдвневно, но и покрај докажаноста, фирмата BS ROLLEN соработува со Техничкиот Универзитет од Билефилд Германија каде се тестираат сите релевантни фактори за квалитет на производите според DIN EN 12527 и DIN EN 12533, како и испитувања на деловите според DIN EN 1004 и DIN EN 840 нормативите. Се со цел да се усоврши квалитетот а купувачите да бидат задоволни како и секогаш.Производи

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака