Типли и Анкери - Fortuna

Најдоброто од Германија.
Повеќе од 14.000 различни производи за прицврстување во сите можни градежни материјали.
Бренд:

Fischer


60 години fischer Типли и Анкери – Формиран во 1958 година, fischer брендот е синоним за безбедни, иновативни и софистицирани технички решенија за прицврстување. Поставување нови стандарди во прицврстувањето е дел од фишеровата традиција. Во fischer, на прво место е решавањето на проблемите и предизвиците во прицврстувањето а најдобар доказ за тоа е широката палета на производи која опфаќа над 14.000 различни производи за најразлични апликации т.е. видови на прицврстување.Денес, производниот програм на fischer покрива речиси секаков вид на прицврстување. Покрај
класичните типли и анкери, fischer исто така произведува и широк асортиман на типли, хемиски и механички анкери, лепила и пурпени, бургии и битови, типли за изолација, итн… Како дополна на стандардниот производен програм, fischer исто така е лидер во областа на прицврстување на инсталациите со својата програма наречен SaMontec во кој можат да се најдат производи за прицврстување на машински и електро инсталации како и против пожарни системи и производи за превенција од пожари и ширење на истите кај инсталациите.
Fischer има најмногу Европски Технички Одобренија (ETA) во својата област и секоја година поднесува 14.19 патенти на секои 1000 вработени во Германија (индустрискиот просек е 0.58 патенти) што го позиционира на третото место во Германија по број на патенти годишноТехничките решенија во изградбата се обновуваат и подобруваат секојдневно. Се повеќе инсталации
се потребни за да се постигне оптималната функционалност на зградите (објектите). Безбедни прицврстувања на сите инсталациски линии играат голема улога во изградбата.
Во програмата на SaMontec од fischer, се претставени најсовремените и најбезбедните решенија за прицврстување машински, електро и санитарни инсталации. Квалитетот на производите, интернационалните сертификати, лесното вградување и поволните цени се најголемите причини за вградување и употреба на овие системи.
Намената на SaMontec е огромна и опфаќа прицврстување на инсталации за вода, гас, пареа, воздух, климатизација, спринклер, електрика, медицински флуиди и др. Покрај безбројните технички решенија на располагање на купувачите е и посебен софтвер кој помага при калкулацијата на цевки, растојанија, тежини и останати информации од огромна важност при планирањето на една или повеќе линии на инсталации.Производи

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака