Adhesives and Sealants - Fortuna

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.
Override the digital divide with additional clickthroughs.
Бренд:

Norm Civata


Еден од врвните брендовие и главни добавувачи кои ги застапуваме на нашиот пазар е компанијата NORM Civata. Основана во Измир, Турција во 1973 година, Norm Civata започнала со производство на завртки т.е. шрафови со една машина. Благодарејќи на врвните достигнувања во овој сектор, новата и модерна фабрика која е во оператива денес е изградена во 1994 година во индустриската зона Izmir Ataturk. Патувањето кое започнало со една машина денес претставува соединување на неколку компании под една група.


Норм Групацијата минатата година произведе повеќе од 90.000 тони и успеа да го зголеми своето производство повеќе од 4 пати во последните 10 години. Со тоа, оваа групација се најде на листата на „најбрзо растечки компании во Турција“.

Денес, оваа компанија припаѓа во одбрано друштво на “500 најголеми компании во Турција“ и продолжува со своите операции на површина од повеќе од 100 илјади квадратни метри на 9 локации низ цела Турција и над од 1.800 вработени.
Norm продолжува да биде лидер во индустријата со фокусирање на супериорниот квалитет и широкиот асортиман на производи, а Фортуна МК ја има честа да биде дистрибутер за македонскиот пазар.Производи

Location

How to find us
Contact

Info about our company

Lazar Poptrajkov bb, 1000 Skopje, Macedonia

Tel: 02 3 175 174

Fax: 02 3 175 511

Working Hours

Mon-Fri: 07:30 – 15:30

Saterday: 09:00 – 14:00

Facebook
Contact Form

Send a message

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message