LOCTITE - структурни лепаци за општа намена без ограничувања - Fortuna

март 1, 2018by nenad
henkel_adhesives_limitless_407387_web_606W.jpg

ВИ ПРЕТСТАВУВАМЕ: ЛЕПЕЊЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

LOCTITE Структурни лепаци за општа намена

Толку снажни, сестрани и издржливи такашто можностите за лепење се неограничени.

LOCTITE структурните лепаци за општа намена, базирани на хибридна технологија на лепење, претставуваат иновација во областа на структурното лепење. Дизајнирани се така да можат да ги задоволат се поголемите барања на индустрискиот дизајн и одржување со:

  • Врвни карактеристики кај структурното лепење
  • Лепење на огромен број материјали
  • структурно лепење на различни материјали одеднаш
  • структурни лепаци со ниско ниво на штетност за околината и човекот

Колку се снажни LOCTITE структурните лепаци? 

Доволно снажни да со 3 гр. лепак, после 1 час стврнување, можете да повлечете цел теретен воз! Погледнете го видеото:

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака