Новитет: Fischer шуплива бургија FHD - Fortuna

октомври 15, 2018by nenad
header-FHD.jpg

Ви ја претставуваме новата шуплива бургија Fischer FHD.

Предности:

  • Дупчење и чистење на дупката во само еден чекор заштедува многу време при инсталација на хемиски и механички анкери. Заштедува дури 55% од времето потребно за целиот процес.
  • Шупливата бургија ја чисти дупката ефикасно со што овозможува т.е. гарантира безбедно прицврстување на анкерот во истата. Како што знаете, правта во дупките ги намалува перформансите на анкерите.
  • Намалувањето на прав при дупчењето ја намалува фрикцијата со што се намалува и можноста бургијата да заглави или закочи во процесот на дупчење.
  • Непосредната екстракција на прашината овозможува чиста и здрава работна средина за Вас, вредните работници.
Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака