Општи услови - Fortuna

ОПШТИ УСЛОВИ

Со самата посета или купување преку нашата интернет страна, Вие се согласувате со наведените услови на оваа страна. Фортуна Мк Доо го задржува правото да ги промени условите по потреба без претходно известување на корисниците на оваа страна односно купувачите. Целата содржина на оваа страна, вклучувајќи ја формата, изгледот, сликите, информациите, дизајнот и сите достапни податоци, се интелектуална сопственост на Фортуна Мк Доо и се заштитени со авторско право. Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкови од овој сајт е забрането.  Сите споделени информации од оваа страна имаат информативен карактер. Секогаш ќе се трудиме информациите кои ги поставуваме да бидат точни, но Ве информираме дека секогаш се можни отстапувања и пропусти, во зависност од изворот на информациите.

За било какви информации и прашања во врска со реализацијата на интернет продажба може да се јавите на телефонот +389 2 3175 174 – кој е достапен во периодот од 07:30 часот до 15:30 часот или да не комуницирате 24/7 преку нашиот e-mail info[at]fortuna.mk

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака