BOSCH PRO-MIX Акција за професионални аку алати - Fortuna

март 6, 2018by nenad
kv_teaser_promix_PLK-1280x695.png

Изберете почетен сет од 12V или 18V и искомбинирајте ги со соодветни Bosch акумулаторски алати – и можете да го добиете својот PRO-MIX сет по специјална цена! Заштеда од дури 33.208 ден. Покрај тоа, бесплатно ќе добиете и практична торба со висок квалитет.

  1. Сет од полнач, две батерии од 12V и било кои две машини од долунаведениот леток по цена од 18.999 ден. со вклучен ддв.
  2. Сет од полнач, две батерии од 18V и било кои две машини од долунаведениот леток по цена од 34.999 ден со вклучен ддв.

(кликнете на сликите за зголемен преглед)

За повеќе информации како и моменталната залиха обратете се во нашиот оддел за продажба на 02 3175 174.

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака