Fischer DUOPOWER - типла за сите градежни материјали - Fortuna

март 28, 2018by nenad
a442-212_zm-rotated.jpg

fischer DUOPOWER

Eдноставно интелигентна, комбинацијата од две компоненти за подобри перформанси во сите градежни материјали.

 

Преглед на предностите:
 • 2 компоненти од различен материјал, за уште поголема апликација и носивости во цврсти и шупливи градежни материјали
 • Интелигентна само-активирачка функционалност во зависност од субстратот, за широка палета на употреба
 • Најдобар можен фидбек односно повратна информација (feel-good фактор) на типлата. Точно можете да осетите кога типлата е монтирана перфектно
 • Без ротација на типлата во дупката за време на инсталацијата, благодарејќи на изразената протекција од ротација
 • Мазниот почетен отвор во внатрешноста на типлата овозможува лесна активација од страна на завртката и перфектно навлегување во каналот од типлата
 • Долгите верзии имаат дополнителен загриз во проблематични градежни материјали

Инсталација со пред-инсталација:

Инсталација преку материјалот:

Инсталација во перфорирана цигла:

Инсталација во плочест материјал:

Доколку до сега не сте ја пробале оваа типла, за повеќе информации како и бесплатни примероци, јавете се во нашиот оддел за продажба на 02 3 175-174.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

  Име (неопходно)

  Електронска пошта (неопходно)

  Порака