Fischer FDA. Најдоброто решение за авто дигалки и платформи

јануари 3, 2023by nenad
W1_A_I_04_54-HEBEBUEHNEN_SALL_AQQ_V1.webp

Fischer Dynamic FDA

Динамичкиот анкер Fischer FDA се користи во комбинација со хемискиот цемент FIS HB или FIS EM PLUS. Анкерот поседува сертификат за динамички оптеретувања во напукнат и не-напукнат бетон. Конусната форма е идеална за средно-тешки динамички оптеретувања во затворен простор. Идеално решение за користење во автомобилската индустрија за анкерисување на опрема како што се сервисни дигалки, платформи и лизгачки траки.

 

За повеќе информации, слободно обратете ни се на 02 3175 174 или nenad@fortuna.mk

Линк до производот: https://www.fischer-international.com/en/products/chemical-fixings/anchor-rod-internal-thread-anchor/dynamic-anchor-fda

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака