LOCTITE 55 - Врвно решение за заптивање цевни навои - Fortuna

октомври 22, 2018by nenad
loctite-55-500x500-1.jpg

Ви го претставуваме LOCTITE 55. Дизајниран за заптивање на метални и пластични цевки и фитинг. Нема потреба од време на сушење и резултатите се веднаш видливи, со целосен притисок на спојот. Идеален избор за брзо и сигурно осигурување на спојот. Производот е сертифициран и за гас и за вода за пиење според NSF / ANSI, standard 61. Доколку до сега не сте знаеле за овој производ, контактирајте не за презентација и понуда.

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака