Вртливо тркало сива гума BS ROLLEN А300.А85

180.00 ден380.00 ден

Опис

Вртливо тркало за разни примени

BS Rollen – Германија

А300.А85 серија

Термопластична сива гума

Челична вилушка

Поцинкувано

Лагери во два реда

Носивост: 50-70кг

Повеќе инфо за Ф50: A300.A85.050

Повеќе инфо за Ф75: A300.A85.075

Повеќе ино за Ф100: A300.A85.100

 

Дополнителни информации

Димензија

100мм, 50мм, 75мм

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака