Вртливо тркало ПВЦ BS ROLLEN L400.B10

290.00 ден1,200.00 ден

Повеќе детали за Ф80мм – L400.B10.080

Повеќе детали за Ф100мм – L400.B10.100

Повеќе детали за Ф125мм – L400.B10.125

Повеќе детали за Ф150мм – L400.B10.150

Повеќе детали за Ф200мм – L400.B10.200

 

Опис

Вртливо тркало за разни примени

BS Rollen – Германија

L400.B10 серија

PVC

Челична вилушка

Плочка

Поцинкувано

Лагери во два реда

Носивост од 120 – 300 кг

Дополнителни информации

Димензија

100мм, 125мм, 150мм, 200мм, 80мм

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака