Мерна Техника - Fortuna

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.
Override the digital divide with additional clickthroughs.
Бренд:

SOLA


ПАСИЈА ЗА ПРЕЦИЗНОСТ

Повеќе од 60 години компанијата SOLA произведува перфектни мерни инструменти и алати. Како експерти во мерењето и маркирањето, SOLA произведува широк спектар на производи кои им помагаат на мајсторите и градежните работници во своите секојдневни активности. SOLA со задоволство непрекинато се труди да ги оптимизира своите производи за да ги задоволи потребите на своите купувачи што е можно повеќе.Карактеризирани со константна едноставност, ефикасност и прецизност, SOLA иновациите ги поставуваат стандардите во многу сфери од градежништвото па се до внатрешниот дизајн и уредување. Како лидер во светот за премиум либели, имаат дополнителна широка програма која вклучува лењири, метра, обележувачи, ласери, аголници, и др.SOLA ШИРУМ СВЕТОТ
SOLA брендот е застапен ширум светот во повеќе од 70 земји. Во Австрија, Германија, Швајцарија, Унгарија и САД оперираат преку свои филијали додека во 29 земји вклучувајќи ја и Македонија, се застапени од страна на надворешни партнери. 75% од производите се произведуваат во централата во GÖTZIS, Австрија, каде повеќе од 200 вработени дизајнираат и произведуваат над 1500 производи.
Високите стандарди за квалитет поставени од SOLA константно се мониторираат и испитуваат во сопствени лаборатории и тест центри.Производи

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака