германски квалитет Archives - Fortuna

logo_bs-rollenslogan_image_cmyk-e1539934996944-1280x512.jpg
октомври 19, 2018

by nenad

BS Rollen работи единствено за и со квалитет. Не само за да се каже туку квалитетот е навистина дел од мисијата на компанијата. Ниту еден чекор не смее да се пропушти во работењето што може да го загрози квалитетот на производите или делувањето на било кој начин.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака