wiha Archives - Fortuna

abbildung-1-nicht-irgendein-neuer-werkzeugkoffer-wiha-praesentiert-den-echten-elektriker-koffer.jpg
ноември 8, 2017

by fortuna

Познатиот произведувач на професионален рачен алат Wiha, го претстави новиот куфер (втора генерација) за електричари XXL. Тестиран и одобрен од корисниците уште од 2015 година, овој концепт на куфер сега се нуди со оптимизирана содржина на алати која е прецизно одбрана за да ги задоволи сите потреби на еден професионален електричар.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака