Ново од FLEX: Акумулаторска Брусилка L 125 18.0 EC - Fortuna

февруари 28, 2018by nenad
csm_l125_18_0-ec_ap50ah_add52a2ae2.jpg

Ви ја претставуваме акумулаторската брусилка L 125 18.0 EC со мотор без четкици. Овој модел кој ја има најмодерната технологија во светот на аку-алатите е достапен во Фортуна Мк во сет со L-Boxx, 2 батерии од 5.0Ah и ултра брз полнач. 

Оваа брусилка е создадена за професионално брусење и сечење, без разлика дали е тоа во работилница, на градилиште или во сервис. Со 18.0 Volt EC мотор без четкици, има брзина од 8.500 вртежи во минута. Во исто време, лесна е за ракување и држење со помош на меката рачка.

Значителни заштитни функции

Поради високите перформанси, оваа брусилка од FLEX доаѓа со бројни контролни и безбедносни функции. Од интелигентниот “electronic menagement system” па се до батериите со патентираната “keep cool” технологија со интегрирана заштита од прегревање и празнење на батериите. Функциите како заштита од рестартиња осигурува безбедност за време на ракувањето. Дополнително, мекиот старт подржува контролирана работа која е добра и за работникот и за материјалот. Рачката може да се монтира лево и десно, зависно од корисникот и местото за работа. Заштитнотниот метален прозорец дополнително го заштитува моторот од прашина.

Галерија: (користете ги стрелките за да ги видите сите слики)

 

csm_l125_18-0-ec_ca_2ap50_koffer_1bb117e3e0
csm_l125_18-0-ec_ca_2ap50_im_koffer_83d610fc6b
csm_l125_18_0-ec_innen_781846560d
csm_l125_18_0-ec_ap50ah_add52a2ae2
l125_18_0-ec_draufsicht
l125_18_0-ec_griff
l125_18_0-ec_seitlich
l125_18_0-ec_spindelarretierung
l125_18_0-ec_einschalter
csm_anw_l125_18-0-ec_05_0b9f5cd0eb
csm_anw_l125_18-0-ec_04_d4d93933f0
csm_anw_l125_18-0-ec_03_c8c20259bf
csm_anw_l125_18-0-ec_02_161861b9d1
csm_anw_l125_18-0-EC_01_6318ca5edb
Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака