BS Rollen - сертифициран квалитет - Fortuna

октомври 19, 2018by nenad
logo_bs-rollenslogan_image_cmyk-e1539934996944-1280x512.jpg

BS Rollen работи единствено за и со квалитет. Не само за да се каже туку квалитетот е навистина дел од мисијата на компанијата. Ниту еден чекор не смее да се пропушти во работењето што може да го загрози квалитетот на производите или делувањето на било кој начин.

Токму затоа, врвен приоритет се дава на квалитетот. Планирање, употреба на квалитетни суровини и современа технологија како и врвни вештини од страна на вработените се аплицирани во производството како би го направиле најдобриот производ за секој тип на употреба. Не се штеди ниту енергија ниту средства да се вгради а потоа и докаже квалитетот на производите.

Во однос на процесите за делување, BS Rollen е сертифицирана компанија со DIN ISO 9001:2000. Што се однесува до квалитетот на производите, Bielefield Универзитетот за Применети Науки од Германија е институцијата која е технички релевантна да го испитува квалитетот на производите според DIN EN 15227 па се до DIN EN 15233. Овој Универзитет исто така ги спроведува и тестирањата во согласност со DIN EN 1004 и DIN EN 840 стандардите.

Ова е само една мала потврда дека тркалата на BS Rollen се најдобри. Тоа не мотивира да продолжиме да ги нудиме истите тркала и во иднина на Македонскиот пазар, и да стоиме цврсто позади секој понуден производ со гарантиран квалитет и безбедност.

 

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака