N Серијата од BS Rollen: Транспортни Тркала за големи товари - Fortuna

март 1, 2018by nenad
csm_schwerlastrollen-n-serie_50801c4b91.jpg

Уште еднаш компанијата BS Rollen покажува зошто се меѓу најдобрите во Европа кога станува збор за транспортни тркала. N Серијата се одликува со тројно прицврстена глава на вилушката која пак е затворена со заптивен гумен прстен за да не се дозволи прав или вода да навлезе во лагерите на главата. Со тоа се осигурува долготрајност при користење на овие тркала.

Вилушката сама по себе има врвен дизајн и произведена е од поцинкуван-хроматизиран челик. Двојни топчести лагери во главата се задолжени за добрата вртливост на тркалата. Во зависност од подлогата, можен е избор на тркала со гумена, полиуретанска или еластична обвивка. Се со цел да се оптимизира вртливоста и подвижноста на самото тркало.

Тркалата се достапни во Фортуна Мк со дијаметар од 80мм до 250мм, со носивост на едно тркало од околу 600 кг.

Ова е тркало со огромни носивости и за сите сезони. За повеќе информации обратете се кај нашите комерцијалисти.

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака