Wiha го претстави новиот комплетен куфер за електричари XXL - Fortuna

ноември 8, 2017by nenad
abbildung-1-nicht-irgendein-neuer-werkzeugkoffer-wiha-praesentiert-den-echten-elektriker-koffer.jpg

Познатиот произведувач на професионален рачен алат Wiha, го претстави новиот куфер (втора генерација) за електричари XXL. Тестиран и одобрен од корисниците уште од 2015 година, овој концепт на куфер сега се нуди со оптимизирана содржина на алати која е прецизно одбрана за да ги задоволи сите потреби на еден професионален електричар. Благодарејќи на безбедноста, функционалноста и ергономскиот дизајн, овој Wiha куфер со вклучени 115 алатки е вистинско оружје за секојдневните обврски на електричарите.

За повеќе информации посетете го линков или обратете се кај нашите комерцијалисти.

 

Локација

Каде да не најдете
Контакт

Информации за нашата компанија

Лазар Поптрајков бб, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3 175 174

Факс: 02 3 175 511

Работно Време

Пон-Пет: 07:30 – 15:30

Сабота: 09:00 – 14:00

Facebook
Контакт Формулар

Пратете ни порака

    Име (неопходно)

    Електронска пошта (неопходно)

    Порака